Torres: - Vi har ikke råd til de beste

<strong>- TRENGER NYE SPILLERE:</strong> Men Fernando Torres tror ikke Liverpool har råd til de beste. Foto: AFP
- TRENGER NYE SPILLERE: Men Fernando Torres tror ikke Liverpool har råd til de beste. Foto: AFP

<pMen stjernespissen ber likevel.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpools krise fikk enda en dimensjon etter lørdagens sjokktap mot tabelljumbo Portsmouth.

Mens laget har falt til 8. plass, hele åtte poeng bak Aston Villa på den siste Champions League-plassen, hagler kritikken fra alle kanter.

Fra manager Rafael Benítez tilhører selvkritikk og innrømmelser sjeldenhetene – men i går erkjente stjernespiss Fernando Torres indirekte at spillerstallen ikke holder mål.

– Vi trenger åpenbart spillere. Hvis vi kan hente kvalitetsspillere, ville det vært veldig positivt, sa han ifølge The Guardian.

Har ikke råd

– Men jeg tror situasjonen er veldig vanskelig, jeg tror ikke vi har penger til å hente de beste spillerne, sier Torres.

Det stemmer med ferske meldinger fra Anfield om at Liverpool-fansen ikke kan forvente storhandel i januar. Hvis nye spillere skal hentes inn, må det først selges.

Fernando Torres har scoret 11 mål på 13 ligakamper, men har også i år – i likhet med Steven Gerrard – slitt med skader. Nå er de tilbake, men begge mangler noe på storformen.

Mye av kritikken mot Liverpool går på avhengigheten av superduoen, og mange av Rafa Benítez’ kritikere trekker frem dét som en av hans fremste feil: At han etter fem og et halvt år i klubben ikke har maktet å bygge en bredere og bedre stall.

– Ikke spark Benítez

Konsensus blant ekspertene er imidlertid at Benítez foreløpig sitter trygt som manager. I hvert fall hvis han beholder spillernes støtte.

Fernando Torres advarer mot å sparke ham.

– Å sparke manageren er ikke løsningen. Manageren spiller ikke, så vi må være positive overfor ham, sier Torres, som mener spillerne selv på ta hovedskylden:

– Vi er hovedgrunnen, det er spillerne som må finne en løsning på situasjonen. Manageren spiller ikke, så vi må spille mye bedre.

Personvernpolicy