Vil sperres inne, men får ikke lov

Boy George ønsker seg tilbake bak lås og slå. Foto: Akira Suemori (AP Photo/Scanpix)
Boy George ønsker seg tilbake bak lås og slå. Foto: Akira Suemori (AP Photo/Scanpix)

<pBoy George slåss for sin rett til å delta i Big Brother.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Den avdankede 80-tallsstjernen Boy George (48) er invitert til å delta i en ny kjendisrunde av realitykonseptet Big Brother. Men det er det slett ikke sikkert at han får lov til.

Vil sperres inne igjen

Man skulle kanskje tro at Boy George, eller George O'Dowd som han egentlig heter, hadde fått tilfredsstilt sitt behov for å være innestengt etter fire måneder bak lås og slå tidligere i år. Men mye tyder på at han selv gjerne vil sperres inne igjen, i og med at han nå går til kamp mot rettsvesenet for å få innfridd sitt ønske.

O'Dowd blir med det den første personen i britisk rettshistorie som går til sak for å få lov til å bli låst inne i Big Brother-huset. Dette skjer som en reaksjon på et avslag han nylig har mottatt etter å ha sendt inn søknad om dispensasjon fra reglene.

Boy George ble kjent skyldig og dømt til 15 måneders fengsel for å ha lenket fast og sperret inne nordmannen Audun Carlsen i sin egen leilighet i april 2007. Av disse har George sonet fire måneder, men han er nå ute på prøve.

Lukrativ avtale

George er dermed forhindret fra å kunne takke ja til den lukrative avtalen med produsentene bak Big Brother. Ifølge avisen The Guardian er han tilbudt £200,000 (rundt 1,87 mill NOK) for å delta.

I Storbritannia er det Channel 4 som sender Big Brother. De bekrefter overfor britisk presse at George er plukket ut som en av flere kjendisdeltagere til kommende sesong, som starter sendingene sine allerede 3. januar. Blant andre deltagere skal Pamela Anderson, MC Hammer og Heidi Fleiss angivelig også ha takket ja til å å bli sperret inne i Big Brother-huset denne sesongen.

Personvernpolicy