- Chelsea vil bruke en halv milliard på spillerkjøp

<strong>STORHANDLER?</strong> Roman Abramovitsj skal være beredt til å bruke 55 millioner pund på spillerkjøp i januar. Foto: AP
STORHANDLER? Roman Abramovitsj skal være beredt til å bruke 55 millioner pund på spillerkjøp i januar. Foto: AP

<p... mens Ferguson utelukker kjøp i januar.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Chelsea og Manchester United innehar stadig de to øverste plassene i Premier League, men begge er i ruskete form.

Verst er det for United, som står med to tap på de siste tre kampene, og som pustes i ryggen av Arsenal og Aston Villa.

En stall som ble åpenbart svekket i sommer da Cristiano Ronaldo og Carlos Tévez forlot klubben, sliter nå med voldsomme skadeproblemer.

Om en drøy uke åpner overgangsvinduet og klubben får muligheten til å tette lukene i laget.

Men Sir Alex Ferguson sier nei.

– Det er ikke på agendaen. Vi ligger ikke så dårlig an, og planlegger ikke å kjøpe nye spillere, fortalte manageren til radiokanalen Key 103 i går.

– Chelsea planlegger storhandel

I 0–3-tapet for Fulham lørdag måtte han bruke trioen Darren Fletcher, Ritchie De Laet og Michael Carrick i forsvar. Det er ingen holdbar situasjon, men flere forsvarere ventes tilbake snart.

– Vi håper Wes Brown er tilbake om en uke eller ti dager, Rio Ferdinand kommer seg stadig, Gary Neville er på vei og Rafael Da Silva er i trening, sa Ferguson.

Men der United forholder seg rolig, skal Chelsea-eier Roman Abramovitsj ha store planer om spillerkjøp i januar.

Ifølge The Sun står Abramovitsj klar med 55 millioner pund (rundt 520 millioner kroner).

Trapper opp Agüero-jakten

Atlético Madrid-spiss Sergio Agüero har stadig høy prioritet. Ifølge The Times vil klubben intensivere jakten på argentineren – i frykt for at han kan glippe, slik Robinho glapp til Manchester City i fjor sommer. Agüero har angivelig en prislapp på 50 millioner pund.

– Atlético har satt en idiotisk pris på ham. Hvis de ikke legger seg på et realistisk nivå, vil Abramovitsj prøve å kjøpe Luis Suarez fra Ajax i stedet, sier en anonym kilde til The Sun.

Den samme kilden hevder også at de defensive midtbanespillerne Jerko Leko (Monaco), Daniele De Rossi (Roma) og stortalentet Jack Rodwell (Everton) er på radaren.

Chelsea er det topplaget i Premier League som rammes hardest av Afrikamesterskapet som spilles i januar. Spillere som Didier Drogba, Michael Essien (hvis han blir skadefri), John Obi Mikel og Salomon Kalou kan bli borte i nærmere én måned.

Personvernpolicy