Brittany Murphy var syk før dødsfallet

Den amerikanske skuespilleren Brittany Murphy var syk i flere dager før hun døde. Foto: Scanpix
Den amerikanske skuespilleren Brittany Murphy var syk i flere dager før hun døde. Foto: Scanpix

<pDen amerikanske skuespilleren Brittany Murphy var syk i flere dager før hun døde. 32-åringen hadde symptomer som tydet på influensa, sier en talsmann for myndighetene.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Talsmannen Ed Winter sa mandag at det kan ta flere uker før dødårsaken blir endelig slått fast. Brittany Murphy brøt sammen i sitt hjem i Hollywood søndag og ble erklært død klokka 10.04 lokal tid.

Les også: Brittany Murphy er død

– Brittany Murphy døde trolig en naturlig død

Ifølge nettstedet people.com døde hun i ambulansen på vei til Cedars-Sinai-sykehuset i Los Angeles.

– Hun har ingen ytre skader, og det foreligger ingen mistanker om at hun ble utsatt for en forbrytelse, sa en tjenestemann ved de rettsmedisinske myndighetene.

– Tapet av vår elskede Brittany er en forferdelig tragedie, hun var vår kjære datter, kone og en lysende stjerne. Vi ber alle om å respektere vår rett til å være i fred i denne tunge tiden, het det i en kunngjøring fra familien mandag.

Murphy ble født i Atlanta 10. november 1977, vokste opp i New Jersey og flyttet senere til Los Angeles sammen med sin mor for å prøve seg som skuespiller. Hun er best kjent for sine roller i «Girl, Interrupted», «Clueless» og «8 Mile». (©NTB)

Personvernpolicy