Iran forbyr reformvennlig avis

Irans <span style="border-collapse: separate; color: #000000; font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px" class="Apple-style-span"><span style="border-collapse: collapse; color: #333333; font-family: verdana,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 11px" class="Apple-style-span">president Mahmoud Ahmedinejad. Foto: Scanpix<span class="Apple-converted-space"> <br></span></span></span>
Irans president Mahmoud Ahmedinejad. Foto: Scanpix

<pIranske myndigheter har forbudt en reformvennlig avis, melder det halvoffisielle nyhetsbyrået Fars.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Andisheh No ble forbudt i dag av pressens overvåkingsstyre, skriver Fars med henvisning til avisens administrerende direktør. Byrået oppgir ingen flere detaljer, men nyheten er også rapportert av internettsiden Parlemannews.

Avisen er nært knyttet til Mir Hossein Mousavis reformbevegelse. Den var en av fem moderate aviser som fredag ble advart av myndighetene etter at de ikke hadde rapportert om regjeringsvennlige demonstrasjoner i Teheran og andre iranske byer. (©NTB)

Personvernpolicy