Crouch den store helten

<p><strong>Tomålsscorer</strong>: Her setter Peter Crouch inn sitt andre mål mot Blackburn. (Foto: Scanpix)</p><p> </p>
Tomålsscorer: Her setter Peter Crouch inn sitt andre mål mot Blackburn. (Foto: Scanpix)  

<pPeter Crouch sørget for borteseier mot Blackburn.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter) Blackburn - Tottenham 0-2

Etter det flaue tapet mot Wolverhampton har Tottenham hevet seg stort og slått Manchester City og Blackburn. Mot Blackburn i dag het den store forskjellen Peter Crouch.

Lagene var jevne den første omgangen, men bare bortelaget fant veien til nettmaskene. Målet lot likevel lot vente på seg. To minutter på overtid slo Niko Kranjcar et innlegg som Peter Crouch ekspederte i mål fra kort hold. Den lange spissen trengte ikke en gang hoppe for å slå Ryan Nelsen i lufta.

Fem minutter etter hvilen var Blackburn nærme en utlikning ved Benedict McCarthy, men Tottenham-keeper Gomes reddet. Morten Gamst Pedersen ble byttet inn etter et drøyt kvarter av omgangen og markerte seg fort. Nordlendingen slo et godt innlegg som Michael Dawson måtte heade ut til hjørnespark.

Begge lag fikk noen muligheter, men igjen var det bortelaget som var mest effektive foran mål. Først satte Crouch ballen i mål ti minutter før slutt, men scoringen ble annullert for offside. Crouch skulle likevel få sitt andre mål for dagen da han fem minutter senere avgjorde kampen med en scoring etter innlegg fra Jermaine Jenas.

London-laget ligger dermed på en femteplass i Premier League, bare to poeng bak Aston Villa i kampen om den viktige fjerdeplassen og retten til spill i Champion League.

Personvernpolicy