Hiddink kobles til City

Russlands Guus Hiddink kan være på vei til City. (Foto: Scanpix)
Russlands Guus Hiddink kan være på vei til City. (Foto: Scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pManchester City skal ha kontaktet Guus Hiddink om å overta som manager i Premier League-klubben.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Agenten til Russlands landslagstrener, Cees Van Nieuwenhuizen bekreftet i dag til Daily Telegraph at det har vært samtaler med Citys direktør Gary Cook.

- Det stemmer at vi har snakket. Men Guus er fornøyd med å være i Russsland. Grunnen til at vi møttes var fordi jeg har jobbet med Garry i 12 år i Nike. Jeg har imidlertid fått telefoner fra hele verden angående Guus. Blant annet fra Juventus, sier han.

Hiddinks kontrakt med det russiske landslaget går neste sommer. Og Van Nieuwenhuizen bekrefter at de ikke diskuterte muligheten for å signere Hiddink nå og hvilken type jobb det var snakk om.

Agenten legger til at City-direktøren ikke rakk å spesifisere hvilken jobb Hiddink kunne gjort i City, om han var påtenkt en manager- eller direktørjobb.

Nåværende manager Mark Hughes har etter en god sesongstart kommet under press etter svake resultater den siste måneden. En rekke uavgjortkamper ble avløst av 0-3 tap mot Tottenham på mandag. Klubben har brukt desidert mest penger av alle i Premier League de to siste sesongene, men suksessen har så lang uteblitt.