- Norsk student bortført og voldtatt i USA

Artikkelen fortsetter under annonsen

<pEn norsk student i USA skal nylig ha blitt bortført og voldtatt av flere menn. Etterpå ble hun forlatt naken med tape for øynene.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Oslo (NTB): Den norske kvinnen i 20-årene studerer i en storby i en av de amerikanske sørstatene.

Hun hadde vært på fest og var på vei til bilen sin da hun ble overfalt og truet med pistol mot hodet, ifølge politiet.

Hendelsen skjedde natt til lørdag 5. desember, skriver VG Nett.

Mennene kastet henne inn i en annen bil og kjørte til et øde sted, har kvinnen forklart.

Der skal hun ha blitt voldtatt av flere menn og ranet. Gjerningsmennene skal så ha tapet kvinnen over øynene, før de forlot henne naken i en park.

I en halvtime forsøkte kvinnen å tilkalle hjelp. Til slutt stoppet en forbipasserende for å hjelpe den norske studenten.

Tre menn i slutten av 20-årene ble forrige uke pågrepet og siktet for kidnapping, voldtekt og ran. De tre sitter nå varetektsfengslet.

- Vi mener at de tre mennene er de som står bak overfallet og voldtekten, og etterforskningen av saken er langt på vei avsluttet. De ble tatt blant annet på bakgrunn av vitnebeskrivelser. Hvilke andre beviser vi har mot dem, ønsker jeg ikke å si noe om, sier en talsmann for det lokale politiet.

Hendelsen er bredt omtalt av lokalpressen i byen. Politiet opplyser at saken har høyeste prioritet og at de jobber hardt for å løse den.

De tre pågrepne mennene mistenkes også for et væpnet ran som angivelig skjedde bare 15 minutter før den norske kvinnen skal ha blitt overfalt.