Playboy-Hefner refser Tiger Woods

<span style="border-collapse: separate; color: #000000; font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px" class="Apple-style-span"><span style="border-collapse: collapse; color: #333333; font-family: verdana,arial,helvetica,sans-serif; font-size: 11px" class="Apple-style-span">Playboy-kongen Hugh Hefner, her sammen med Dasha Astafieva. Foto: Scanpix<br></span></span>
Playboy-kongen Hugh Hefner, her sammen med Dasha Astafieva. Foto: Scanpix

<pPlayboy-kongen Hugh Hefner er kjent for sine mange og unge kvinner. Men han liker ikke Tiger Woods’ løgner etter alle sidesprangene</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg synes ikke det er ok, men er ikke overrasket. Han er en ung pen mann som reiser verden rundt. Der kaster vakre kvinner seg rundt ham. Det er løgnene som er problemet, ikke utroskapen, sier Hefner til Fox News.

– Selv var jeg gift i åtte år og var aldri utro. Likevel, det er ikke lett å si under hvilke forhold mennesker lever sammen.

Woods har tatt en pause fra golfen. Han har ikke vist seg offentlig siden saken begynte å rulle.

Det hele startet da han kolliderte med en brannhydrant og et tre midt på natten. Han ble sendt til sykehus.

Woods har innrømmet utroskap og en usømmelig livsstil. Nå risikerer han å miste kone og to barn. (©NTB)

Personvernpolicy