Her forverres West Ham-krisen

NY NEDTUR: Her setter Ivan Klasnic inn 2-1, etter en kjempetabbe av West Ham-keeper Robert Green. Det endte 3-1, og Gianfranco Zolas klubb fikk nok en nedtur. Foto: AFP

<pGreens tabbe ledet til nok et tap.</p

(ABC Nyheter): Bolton–West Ham 3–1.

Før sesongen ble West Ham av mange eksperter tippet som et lag for tabellens øvre halvdel.

Men når Premier League snart er halvveis, ligger Gianfranco Zolas mannskap nest sist.

I kveld ble det en ny nedtur – denne gangen mot en av rivalene i nedrykksstriden, Bolton.

Etter målløse første 45 minutter tok kampen fyr i annen omgang. Lee Chung-Yong ga vertene ledelsen, men Alessandro Diamanti utlignet raskt, og tente håpet om seier for gjestene.

I stedet sørget formspilleren Ivan Klasnic – som scoret to mål mot Manchester City i helgen – for et nytt tap. Han satte inn 2–1 etter 77 minutter, etter en kjempetabbe av keeper Robert Green. Og to minutter før full tid drepte midtstopper Gary Cahill spenningen med kampens siste mål.

Det resulterte i West Hams tredje strake tap.

For Bolton var det imidlertid en høyst kjærkommen seier – den første på syv kamper. Gary Megsons mannskap ligger på plassen over nedrykksstreken.