Jakter Cech-erstatter

<p><strong>TIL CHELSEA?:</strong> West Hams keeper Robert Green kan havne i Chelsea når overgangsvinduet åpner i januar. (Foto: Scanpix). </p>
TIL CHELSEA?: West Hams keeper Robert Green kan havne i Chelsea når overgangsvinduet åpner i januar. (Foto: Scanpix).

<pWest Hams Robert Green hentes trolig i januar.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Petr Cech har langtfra overbevist denne sesongen og Chelsea-manager Carlo Ancelotti skal nå se seg om etter en fullgod erstatter for den tsjekkiske landslagsmålvakten.

Trolig blir West Hams engelske landslagskeeper Robert Green innlemmet i chelseastallen når januarvinduet åpner for nye overganger.

Det skriver Daily Express på sine sider i dag.

Sist helg, mot Everton hjemme på Stamford Bridge, var Petr Cech langtfra sikker i sitt spill. På liverpoolagets siste scoring kom han på halvdistanse og Louis Saha kunne på heldigste vis «sette ballen i mål». Didier Drogba headet ballen i bakhodet på den franske spissen, men fordi Cech stod helt feilplassert gikk ballen i en bue over Cech og inn i nettmaskene til stillingen 3-3.

Chelsea har sluppet inn 13 mål så langt denne sesongen hvorav elleve har kommet på dødball i mot og tsjekkeren har fått mye pepper av fansen for å slippe inn for enkle mål. Etter kampen mot Everton buet sågar hjemmepublikummet mot både ham og laget noe målvakten reagerte sterkt på.

Chelsea kan imidlertid få konkurranse av to andre lag i Premier League om å sikre seg underskriften til Green. Ifølge Daily Express snuser også Aston Villa og Sunderland på sisteskansen. Skulle Green havne i Villa går trolig Brad Friedel motsatt vei.

West Ham-sjef Gianfranco Zola skal nærmest ha gitt opp håpet om å beholde Green. Ifølge avisen skal italieneren allerede ha gitt støtteapparatet i klubben beskjed om å se seg om etter en ny keeper. Zola mener klubbens to andre keepere, Marek Stech og Peter Kurucz, ikke har rutinen som skal til for å vokte buret i Premier League.

Personvernpolicy