Fansen sjokkerte Cech

<p><strong>Buet ut:</strong> Petr Cech og resten av Chelsea-mannskapet gikk av banen til buing fra egen supportere. (Foto: Scanpix)</p><p> </p>
Buet ut: Petr Cech og resten av Chelsea-mannskapet gikk av banen til buing fra egen supportere. (Foto: Scanpix)  

<pChelsea-fansen buet ut de blåkledde på hjemmebane.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Serielederen spilte uavgjort mot langt dårligere plasserte Everton og fansen lot ikke vente med å markere sitt syn på saken. Etter kampen ble London-laget buet av gressmatta til Petr Cechs store overraskelse.

- Det kom som en overraskelse, dette er den første kampen vi spiller uavgjort hjemme denne sesongen. Se på alle kampene vi har spilt i både Champions League, Carling Cup og serien, og du vil se alle målene vi har laget og alle kampene uten baklengsmål, sier den høyreiste tsjekkeren til The Sun.

Den ellers så trygge sisteskansen var ved flere anledninger mindre heldig mot Everton, og da spesielt på dødballer. Cech synes likevel ikke han fortjener all skyld alene for poengtapet.

- Vi tapte mange første-duller. Det er ikke et enkelmannsansvar på dødballer, det er kollektivt.

Heller ikke manager Carlo Ancelotti var synlig imponert over det slette forsvarspillet.

- Jeg jobber med fantastiske spillere og vi kan oppnå en fantastisk sesong, men vi må jobbe med dødballer. Vi slapp inn tre mål på det. Det var det samme mot Aston Villa, den kampen tapte vi på dødballer. Det som gjelder for disse sitasjonene er å plassere oss bedre i feltet, sier italieneren til Premier Leagues hjemmesider.

Personvernpolicy