Kokaintiltalt besvimte – Bolivia-saken utsatt

Kokaintiltalt besvimte – Bolivia-saken utsatt
Kokaintiltalt besvimte – Bolivia-saken utsatt

<pRettssaken i Bolivia mot tre norske kvinner som er tiltalt for forsøk på kokainsmugling ble utsatt en halvtime etter at den startet fredag. Først på nyåret kommer saken opp igjen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En av de tiltalte, en 19 år gammel kvinne fra Skedsmo i Akershus, besvimte i salen, kort tid etter at retten ble satt fredag ettermiddag norsk tid. Gråtende og fortvilt ble kvinnen ført ut igjen, ifølge dagbladet.no, en halvtimes tid etter at hun tok plass på tiltalebenken.

Dommerne konkluderte minutter senere med at rettsbehandlingen skal utsettes til over nyttår. Det er ifølge aftenposten.no usikkert når på nyåret saken blir gjenopptatt.

19-åringen har ifølge VG Nett vært syk i lengre tid, og besvimer nesten daglig i fengselet.

På tiltalebenken satt også en 23 år gammel mann som siden pågripelsen av kvinnene i mai i fjor har vært på rømmen fra politiet. Han ble overraskende pågrepet natt til fredag og ble brakt direkte fra arresten til tinghuset i Cochabamba.

Mannen er pekt ut av boliviansk politi som hovedmannen i saken.

De tre kvinnene ble tatt med 22,4 kilo kokain i koffertene sine på flyplassen i Cochabamba i Bolivia i mai i fjor.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus