Meny

Wenger nekter å utelukke Campbell

ARSENAL-RETUR? Arsène Wenger vil vurdere å hente Sol Campbell tilbake til Arsenal hvis en av klubbens midtstoppere forsvinner. Foto: AP

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I motsetning til Sir Alex Ferguson. – Jeg elsker Sol Campbell, sier Arsenal-manageren.

Sol Campbell har vært linket til Manchester United – men interessen ble uttrykkelig avkreftet av Sir Alex Ferguson i dag.

Nå kobles 35-åringen i stedet til sin gamle klubb Arsenal. Og manager Arsène Wenger vil ikke utelukke at han henter forsvareren. Men først må en av klubbens nåværende stoppere forsvinne.

– For øyeblikket har vi fire midtstoppere, og det skal vi alltid ha. Hvis en av dem blir borte, vil jeg vurdere det, sier Wenger ifølge Sky Sports.

Campbell trener for tiden med Arsenal. Han har vært klubbløs siden han forlot Notts County i høst etter kort tid i klubben.

– Jeg elsker Sol Campbell – og det faktum at han kom tilbake for å trene med oss, viser at han elsker klubben også, sier Wenger.

– Man skal aldri si aldri i disse situasjonene. Sol kan fortsatt gjøre en jobb i Premier League, spesielt nå som han er i form. Han har jobbet veldig hardt.

Campbell vant to ligatitler med The Gunners etter gratisovergangen fra Tottenham i 2001, før han gikk til Portsmouth i 2006.

Den tidligere engelske landslagsspilleren har som mål å skaffe seg en ny klubb i januar.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus