Meny

Verre enn først antatt

UTE LENGE: Man Citys Wayne Bridge (tv) er ute til et godt stykke ut på nyåret. Her i kamp med Chelseas Nicolas Anelka. (Foto: Scanpix).  

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Citys Wayne Bridge misser semi-møte med United.

(ABC Nyheter): Manchester Citys solide venstreback, Wayne Bridge, er satt ut av spill i opptil seks uker. Bridge, som pådro seg skaden i helgens kamp med Chelsea, spiller etter alle solemerker ikke Carling Cup-semifinalene mot byrival Manchester United neste måned.

Det melder Manchester Evening News på sine sider i dag.

De første rapportene på Bridges skade gikk i retning av et mye kortere skadeopphold, men etter et scanning kan venstrebacken i verste fall ikke være spilleklar før i februar neste år.

Se høydepunkt fra Premier League her

Klubben håper imidlertid han er i aksjon raskere enn antatt.

- Han sier selv han vanligvis kommer seg raskt tilbake og er meget profesjonell, så vi får håpe at han er kjapt tilbake, sier assistent-manager Mark Bowen ifølge lokalavisa.

Bridges skade kommer ubeleilig for hardtsatsende City som etter en tid hvor usikkerhet har preget forsvaret nå har fått spillet bakover på banen til å sitte.

De to siste kampene har endt med seire mot solid motstand, 3-0 mot Arsenal i Carling Cup og 2-1 mot Chelsea i Premier League.

Bowen håper Bridge blir å se så fort som mulig, men beroliger alle City-fans med at laget foreløpig har god dekning på backplassen.

- Vi har erfarne Sylvinho som kan steppe. I tillegg er Javier Garrido fortsatt tilgjengelig. Også Joleon Lescott kan spille i en venstrebackposisjon, sier Bowen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus