Tiger Woods svigermor innlagt

Tiger Woods svenske svigermor ble lagt inn på sykehuset med magesmerter. (Foto: AFP PHOTO/Timothy A. CLARY)
Tiger Woods svenske svigermor ble lagt inn på sykehuset med magesmerter. (Foto: AFP PHOTO/Timothy A. CLARY)

<pTiger Woods svigermor ble sendt til sykehus tidlig på morgenkvisten i Florida. Nå melder sykehuset at tilstanden er stabil.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var full forvirring om hvem som ble fraktet på båre fra golfstjernens hjem tidlig tirsdag morgen.

Vedkommende som viste seg å være Tiger Woods svenske svigermor, ble fraktet til det samme sykehuset som golfesset ble behandlet på etter biluhellet 27. november.

TV-stasjonen Fox meldte at ambulansetjenesten mottok en nødtelefon fra Woods’ hus i Isleworth i Florida, og en ambulanse ble sendt til boligen. Det var Woods svigermor som var blitt syk, og sykehuset kunne senere tirsdag melde at hun var behandlet for smerter i mageregionen.

Sykeshuset opplyser tilstanden til Barbro Holmberg (bildet) er stabil. (Foto: AP Photo/Scanpix Sweden)Sykeshuset opplyser tilstanden til Barbro Holmberg (bildet) er stabil. (Foto: AP Photo/Scanpix Sweden)

Tiger Woods har vært i medienes søkelys etter at han krasjet bilen sin inn i et tre like ved huset sitt i morgentimene for snart to uker siden. Foranledningen skal angivelig ha vært en heftig krangel med kona Elin.

En stund senere sendte golfstjernen ut en kunngjøring der han ba om unnskyldning for å ha sviktet sin familie. Uttalelsen satte fart i ryktene om at Woods har vært utro.

Mandag skrev avisen New York Post at 33 år gamle Woods skal ha hatt så mange som ni elskerinner, deriblant flere servitører, nattklubbvertinner og en pornostjerne.

Personvernpolicy