- Reiser oss igjen

<p><strong>Ingen formsvikt:</strong> Michael Ballack (t.h.) tror Chelsea snart kan juble for seier igjen. (Foto: Scanpix)</p><p> </p>
Ingen formsvikt: Michael Ballack (t.h.) tror Chelsea snart kan juble for seier igjen. (Foto: Scanpix)  

<pChelsea vil komme sterkt tilbake, lover Michael Ballack etter helgens tap mot Manchester City.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mot Manchester City gikk ligaleder Chelsea søndag på sitt tredje nederlag for sesongen. Ballack tror imidlertid London-laget raskt kommer tilbake på vinnersporet.

- Vi hevet oss og vant etter tapene mot både Wigan og Aston Villa, og vi må gjøre det igjen, sier midtbanestrategen til Sky Sports.

Tyskeren mener at Chelsea hadde fortjent et uavgjort resultat etter hvordan de kjempet seg tilbake i kampen, men innrømmer samtidig at de tapte for et bedre lag.

- Det var positive ting i kampen, vi kunne ha utlignet på straffesparket, men hadde også sjanser etter det. Vi respekterer alle lag under oss, og i dag tapte vi for et sterkt lag, sier Ballack.

Manchester City har, i likhet med Chelsea, investert store summer i spillere og er ubeseiret på sine siste tolv kamper i alle turneringer. Ballack anerkjenner de lyseblå som utfordrere til ligatittelen.

- Det ser ut som City er klare for å slåss om tittelen. Jeg vet ikke hva målsettingen deres er, men mot oss viste de at de har et godt lag og med litt flaks kan slå de beste. De har brukt mye penger og har fått mange gode spillere, så det er ingen overraskelse. Men selv med mye penger må man jobbe seg oppover steg for steg, sier Ballack.

Personvernpolicy