- Må forlate Liverpool

<p><strong>Må forlate Liverpool:</strong> Tidligere Liverpool-spiller Stanley Collymore mener Steven Gerrard (t.v) må skifte beite for å vinne Premier League. Her i duell med Birminghams Lee Carsley. (Foto: Scanpix)</p><p> </p>
Må forlate Liverpool: Tidligere Liverpool-spiller Stanley Collymore mener Steven Gerrard (t.v) må skifte beite for å vinne Premier League. Her i duell med Birminghams Lee Carsley. (Foto: Scanpix)  

<pStanley Collymore skriver i sin spalte i Mirror Football at det er på tide Steven Gerrard begynner å tenke mer på seg selv.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er på tide at Gerrard legger klubblojaliteten til side for å oppnå det siste som gjenstår for han som spiller - å vinne Premier League. Han kommer ikke til å oppleve den dagen så lenge han spiller i rødt, og bør derfor forlate Anfield, skriver Collymore i Mirror Football.

Collymore spilte selv for Liverpool på slutten av forrige årtusen og innrømmer at det er vanskelig for han å «oppfordre» Gerrard til et klubbskifte. Samtidig mener han at en så god spiller bør få løfte Premier League-trofeet.

- For å være ærlig så fortjener ikke spillere som Lucas, Rieira og Kuyt å spille sammen han. Det vil være en tragedie om spillere som Darren Fletcher og Michael Carrick skal få vinne serien, og ikke Gerrard, skriver Collymore videre.

Collymore mener at Gerrard nå må gå i tenkeboksen og finne ut om han ønsker å bli i Liverpool og sannsynligvis aldri vinne serien.

- Han må spørre seg selv om han vil fortsette å måtte redde Liverpool som han gjorde i Istanbul (Champions League), eller i finalen i FA-cupen. Jeg har sett han løfte Champions League-pokalen og vil elske å se han løfte Premier League-trofeet også, men det kommer ikke til å skje under Rafael Benitez. Jeg tror ikke han vil klare det i Liverpool i det hele tatt.

Gerrard spilte kamp nummer 500 for Liverpool i helgen og har vunnet det som er, bortsett fra den hjemlige serien. Collymore skjønner hvorfor lag-kapteinen blir i klubben, men mener samtidig at det er klart for et sceneskifte for en av Englands beste spillere.

- Den eneste grunnen til at han blir i Liverpool er at han er Scouser og har laget i blodet. Han skylder klubben mer enn noen det siste ti-året og han bør ikke bli i klubben bare for å blidgjøre fansen. Gerrard fortjener å vinne serien og fansen må la han få gjøre det, mener Collymore.

Personvernpolicy