Meny

- Gode nok for Premier League

På gli: Sebastian Larsson fant målet to ganger mot Wigan og svensken mener laget har vist seg gode nok for Premier League. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sebastian Larsson mener at Birmingham nå har vist seg verdige plassen i Premier League.

Birmingham City rykket opp til Premier League i år og mange spådde dem en tung og vanskelig sesong, men Midlands-laget har gjort de negative forhåndsutsiktene til skamme. Birmingham har ikke tapt på seks strake kamper, og i helgen snudde laget kampen mot Wigan etter å ha ligget under. Den store helten ble Sebastian Larsson med sine to scoringer. Svensken ser store forandringer på dagens Birmingham sammenlignet med for noen år siden.

- Vi har vist at vi er gode nok for denne ligaen, og at vi er gode nok til å prestere bra her. For et par sesonger hadde vi ikke klart å komme tilbake i sånne kamper som mot Wigan, sier svensken til Premier Leagues hjemmesider.

Birmingham ledes av tidligere storspiller Alex McLeish og manageren ga spillerne klar tale i pausen. Han spilte for Aberdeen under Alex Fergusons tid som sjef, og kanskje har McLeish lært noe om motivasjon av den legendariske skotten.

- Da vi gikk i garderoben var i ekstremt skuffet. Alle visste at det ikke var godt nok og vi fortalte hverandre det, og manageren sa det også. Vi har troen på at vi kan snu kamper nå og den andre omgangen var veldig bra. «Feel good-faktoren» er tilbake og selvtilliten er på topp, sier Larsson.

Birmingham skal i de kommende kampene måle krefter mot West Ham, Blackburn og Everton. Alle disse lagene ligger under Birmingham på tabellen, og hvis den gode formen ivaretas kan McLeishs menn gå inn i den travle juleperioden plassert relativt trygt på øvre halvdel.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus