Alle ansatte forlater Bagatelle

Eyvind Hellstrøm forlater Bagatelle i Oslo. Det gjør også alle de ansatte. Her er Eyvind Hellstrøm fotografert under Bocuse d'Or Europe i 2007. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX .
Eyvind Hellstrøm forlater Bagatelle i Oslo. Det gjør også alle de ansatte. Her er Eyvind Hellstrøm fotografert under Bocuse d'Or Europe i 2007. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX .

<pDet er ikke bare stjernekokken Eyvind Hellstrøm som forlater restauranten Bagatelle - det gjør også alle de ansatte. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): I helgen ble det kjent at Hellstrøm forlater restauranten etter 27 år. Bakgrunnen er en konflikt med eieren Christen Sveaas.

Etter at det ble kjent at Hellstrøm forlater restauranten fikk de ansatte tilbud om å gå med en måneds oppsigelsestid. Alle de rundt 20 ansatte har sagt ja.

- Vi som jobber her er som en familie. Når selve kjernen forsvinner, er det naturlig at alle andre også går, sier restaurantsjef Niklas Johansson til Dagens Næringsliv.

Verken han eller vinansvarlig Mads Kleppe tror Bagatelle vil overleve krisen.

- Bagatelle har vært en ledestjerne som unge kokker har siktet mot. Det er utrolig trist at institusjonen forsvinner, sier Kleppe.

Hellstrøm, som blant annet har ledet et TV-program der han forsøker å få skakkjørte restauranter på rett kjøl, sier at han ønsker å lage mer TV, men at det også ligger i kortene at han kommer til å åpne en ny restaurant.

Bli med Hellstrøm på kjøkkenet. Se video her.

Personvernpolicy