Fanget drømmen

Fanget drømmen
Fanget drømmen

<pSe andre del av ABC Nyheters TV-intervju med hele Nordens Håkan Hellström. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se intervjuet ved å trykker på

SE VIDEO

i det store vinduet over teksten.

(ABC Nyheter/Göteborg): Forrige gang jeg intervjuet Håkan Hellström satt vi i baksetet i en taxi på vei til Gardermoen. I løpet av en halvtime snakket vi om Håkans siste plate «Tro och tvivel», Brasil og våre musikalske inspirasjonskilder.

Se del en av TV-intervjuet her

Denne gangen hadde vi forflyttet oss til et forgylt møblement på ærverdige hotell Eggers i Göteborg omgitt av to kameraer og ABC Nyheters TV-sjef Anders Lindsad. Et møblement som ville fått Wenche Foss til å bestille champagne prompte.

På rom 133, der videoen til Håkans første singel «Känn ingen sorg för mig Göteborg» ble spilt inn, samtalte vi om Håkans nye livedvd, kontrastene mellom hverdagen og scenelivet, inspirasjonskilder og hvordan det hele startet.

I sommer spilte Håkan Hellström på Peace & Love-festivalen foran 30.000 fans, en konsert som ble foreviget på dvd’en «Håkan Hellström live på Peace & Love 2009» som ble sluppet den 1.desember.

Etter å ha sett Håkan Hellström live mange ganger er det ikke vanskelig å konkludere med at han, foruten å ha fanget sin egen drøm, fremstår som en het kandidat til tittelen «Magiens vokter». Da ABC Nyheters redaktør og undertegnede anmeldte Håkans konsert på Peace & Love i 2008 skrev vi blant annet følgende:

«Etter halvannen time står ABC Nyheter fortsatt foran scenen. Håkan Hellstrøm og hans sju manns store orkester har fått publikum til å spille på hele følelsesregisteret. Voksne som barn, menn som kvinner, svensker på tvers av alle generasjoner har fått en forestilling de sent vil glemme».

I denne delen av intervjuet forteller Håkan om hvordan det føles å stå på om en scene. Om den uforklarlige kraften som treffer ham hver gang han entrer scenen for å møte sitt publikum. En kraft som får hovedpersonen og publikum til å kaste seg inn i et langstrukket øyeblikk som er med på underbygge at «tiden» kun er et begrep, ikke en tilstand.

Et intervju du kan se om du trykker på SE VIDEO i det store vinduet over teksten.

Personvernpolicy