Carew satte punktum

John Carew dundrer inn straffen(Foto: Scanpix)
John Carew dundrer inn straffen(Foto: Scanpix)

<pAston Villa leverte en solid forestilling mot Hull og vant 3-0</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Aston Villa-Hull 3-0

Hull dro til Villa Park for å forsette den gode trenden de var inne i, mens Aston Villa hadde den ettertraktede fjerdeplassen i rekkevidde hvis Liverpool og Arsenal snublet.

Aston Villa dominerte fra start og det tok ikke lang tid før første ball var i nettet. Etter 13 minutter finner Milner en ensom Richard Dunne som smeller inn 1-0 med et høyt skudd. Forsvarsarbeidet til Hull kan det imidlertid stilles store spørmålstegn ved.

Men det skulle ikke bli bedre; etter 28 minutter lobber James Milner fra langt hold og ballen går hele veien inn i nettet. Det starter med at keeper Duke er utenfor eget felt og header til innkast. Kastet blir tatt hurtig av Ashley Young og Milner finner nettmaskene over en forfjamset Duke.

Med 2-0 etter første omgang var det ikke mange som trudde at denne kampen kunne snu. Og det gjorde den heller ikke; Aston Villa fortsatte å produsere sjanser, mens Hull hadde lite å stille opp med.

I det 88. minutt ble Ashley Young felt av Duke inne i feltet og Villa fikk straffe. John Carew, som hadde kommet inn 10 minutter før, satt straffen hardt i mål på karakteristisk vis.

Med dette resultatet gikk Villa forbi Liverpool på tabellen, og har nå samme poengsum som Tottenham.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus