Meny

Liverpool snubler videre

En skuffet Gerrard går av banen. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpool fortsetter å tape poeng i forhold til de andre topplagene.

(ABC Nyheter) : Blackburn-Liverpool 0-0

Blackburn stilte til kamp med selvtillit etter onsdagens seier over selveste Chelsea i Ligacupen. Samtidig var manager Sam Allardyce tilbake på benken etter hjerteoperasjonen som har holdt han vekk de siste ukene.

Liverpool på sin side måtte nok en gang klare seg uten Fernando Torres, men med en Steven Gerrad på plass som kunne feire sin kamp nr. 500 for klubben.

Første omgang ble en kjedelig affære på Ewood Park. Ingen av lagene klarte å produsere store sjanser, med unntak av ved ett tilfelle hvor Steven Gerrard fikk ballen innenfor 16-meteren, men skuddet gikk via en blackburn-forsvarer og til corner.

Andre omgang ble en mer severdig affære, men ingen av lagen klarte å få hull på byllen. Nærmest var innbytter David Ngog som traff tverrliggeren etter at Johnson gikk over halve banen og la inn foran mål. Returen hadde retning mål, men ble blokkert av Samba.

Alt i alt var det likevel et rettferdig resultat på Ewood Park og Liverpool har igjen avgitt poeng i kampen om serietittelen og Champions League-plass.

Morten Gamst Pedersen var ubenyttet reserve for Blackburn

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus