United-toget ruller videre

Darren Gibson feirer etter nok en suser. (Foto: Scanpix)
Darren Gibson feirer etter nok en suser. (Foto: Scanpix)

<pManchester United overbeviste med en komfortabel seier over West Ham. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): West Ham-Manchester United 0-4

Manchester United dro til Upton Park for å vinne og legge press på Chelsea foran deres oppgjør mot Manchester City. Og med et hjemmelag som har sluppet inn flest hjemmemål i ligaen og med toppscorer Carlton Cole ute, skulle det meste ligge til rette for seier.

For United var var midtbanespilleren Darron Gibson gitt fornyet tillit etter hans to mål i ligacup-oppgjøret mot Tottenham.

West Ham startet kampen friskt og hadde en stor sjanse etter 10 minutter ved Collison, som ble hindret i siste sekund av Giggs.

Etter dette tok United over banespillet og presset hjemmelaget bakover på banen, men uten å produsere annet enn kvart- og halvsjanser. Nevnte Gibson fikk to ganger muligheten til å gjenta tirsdagens langskudd, men bommet horribelt ved begge anledninger.

Så, på overtid av første omgang, biter Manchester United seg fast rundt hjemmelagets 16-meter. Ballen havner til slutt hos Paul Scholes som hamrer ballen via Green og i mål. Et psykologisk viktig mål som satte press på West Ham.

2. omgang startet omtrent som den første med et friskt hjemmelag som produserte småfarligheter foran United-målet.

Men etter 60 minutters spill kombinerer Giggs til Rooney fint på venstrekanten og setter opp Darron Gibson som blåser til fra ca 20 meter og ballen suser i mål, utagbart for Green. Enda en perle av mannen som scoret to mål i ligacupen på tirsdag.

Med to kjappe mål i det 70. og 72. minutt ble kampen punktert av et effektivt Manchester United. Begge målene kom etter innspill fra sidene, og Valencia og Rooney kunne enkelt bredside inn hvert sitt mål.

Etter dette var resten av kampen bare en formalitet og United kunne surfe inn en komfortabel 4-0 seier. Alt i alt var dette en imponerende seier av United som aldri var truet av et tannløst hjemmelag.

Personvernpolicy