Frustrert over kortvokste lagkamerater

<p><strong>Frustrert russer:</strong> Andrej Arsjavin  mener de andre klubbene i Premier Leauge har en stor fordel på Arsenal på grunn av London-klubbens manglende høyde. (Foto: Scanpix)</p><p> </p>
Frustrert russer: Andrej Arsjavin  mener de andre klubbene i Premier Leauge har en stor fordel på Arsenal på grunn av London-klubbens manglende høyde. (Foto: Scanpix)  

<pArsenal ble lettvektere da de tapte 0-3 hjemme mot Chelseas giganter forrige helg. Andrej Arsjavin mener det skyldes mangelen på en skikkelig «target man». </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da Emmanuel Adebayor forsvant til Manchester City har London-klubben slitt på dødballer både defensivt og offensivt. Laget har storspilt mot klubbene som ligger under dem på tabellen, men har tapt mot tittelrivalene.

- Det faktum at vi har tapt mot våre direkte rivaler denne sesongen, viser at vi ikke er gode nok. Vi spiller god fotball, men det er ikke nok. Vi scorer masse mål, men slipper også inn en god del, sier han til Daily Mail.

Han mener derfor at mangelen på styrke på dødball er hovedårsaken.

- Vi er dårlige på dødball fordi vi ikke har nok store spillere. Alle de andre klubbene har en stor fordel på oss der. Chelsea var mye sterkere enn oss fysisk. Hadde vi hatt en stor spiller, ville alt vært annerledes, spesielt i angrep, fortsetter han.

Arsenal har slitt med skader på flere angrepsspillere denne sesongen. Nøkkelspillere som Robin van Persie, Niclas Bendtner og og Theo Walcott er alle ute en stund til. Manager Arsene Wenger har derfor lovet fansen at han skal prøve å signere en ny toppspiss når transfervinduet åpner i januar. Blant annet hevdet den mindre troverdige avisen The Sun denne uken at Wolfburgs bosniske toppscorer Edin Dzeko kan ende opp på The Emirates for 150 mill. kr.

Personvernpolicy