Politidrapsmistenkt skutt og drept

<strong>SKUTT:</strong> Maurice Clemmons er mistenkt for å stå bak drapet på fire politibetjenter. (Foto:    EPA/PIERCE COUNTY SHERIFF)
SKUTT: Maurice Clemmons er mistenkt for å stå bak drapet på fire politibetjenter. (Foto:  EPA/PIERCE COUNTY SHERIFF)

<pMannen som var mistenkt for å ha drept fire politibetjenter ble skutt tirsdag morgen. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det melder Seattle Times. Maurice Clemmons er mistenkt for å stå bak drapet på fire politibetjenter på en kaffebar i Tacoma i USA søndag.

Det har pågått en klappjakt på den antatte gjerningsmannen, og tirsdag morgen skal han ha blitt skutt og drept av politiet.

Angrepet på de fire politimennene skjedde søndag morgen på kaffebaren Forza i nærheten av flybasen McChord i Tacoma i delstaten Washington. Det sto politibiler utenfor kaffebaren da drapene skjedde, og alle politibetjentene hadde på seg uniform.

Ifølge politiet ser det ut til at angrepet var rettet mot politibetjentene, og at det ikke er snakk om et ran. Politiet aner ikke hva som utløste drapet, da betjentene gjorde forefallende arbeid på laptopene sine da de ble skutt.

Mannen skal ha et omfattende rulleblad og skal blant annet ha blitt anklaget for overfall på en politibetjent og for voldtekt av en mindreårig.

Personvernpolicy