- Handler om mental styrke

<p><strong>Trøbbel:</strong>Tim Cahill innrømmer at Everton er i nedrykkstrøbbel. (Foto: Scanpix)</p><p> </p>
Trøbbel:Tim Cahill innrømmer at Everton er i nedrykkstrøbbel. (Foto: Scanpix)  

<pTim Cahill innser at Everton står plantet med begge føttene i nedrykksgjørma.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Everton ligger nå tre små poeng over nedrykksplassen og Tim Cahill innrømmer dagen etter tapet for Liverpool at Everton nå er i skikkelige problemer. Han tror mye sitter mellom ørene på lagkameratene.

- Nå er vi i trøbbel og den eneste måten å komme oss ut av det er ved å spille og jobbe videre. Det ordner seg ikke av seg selv, her handler det om den mentale holdningen fra hver enkelt og som et lag. Vi er for gode til å være i denne posisjonen, sier Cahill til lokalavisen Liverpool Echo.

Til tross for at laget kjenner gufset fra nedrykksplassen i nakken mener den australske landslagsspilleren at laget kan snu trenden og komme seg oppover på tabellen.

- Dette (Liverpool-kampen) er det beste vi har spilt på lenge. Pasningsspillet satt, vi hadde mye bevegelse og skapte mye rom. Jeg er positiv, vi spilte bedre fotball og viste mental styrke. Mot Hull manglet den holdningen, men i dag (søndag) var det mye bedre. Vi må bare fortsette å kjempe, sier midtbanespilleren.Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus