- Kan tape alle kampene

<p><strong>Konsentrasjon:</strong> Carlo Ancelotti (t.v.) forventer at spillerne holder konsentrasjonen oppe hele veien. Her jubler han sammen med spillerne etter seieren over Arsenal (Foto: Scanpix)</p><p> </p>
Konsentrasjon: Carlo Ancelotti (t.v.) forventer at spillerne holder konsentrasjonen oppe hele veien. Her jubler han sammen med spillerne etter seieren over Arsenal (Foto: Scanpix)  

<pCarlo Ancelotti advarer Chelseaspillerne mot å bli for selvtilfredse.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea kjørte over Arsenal på bortebane i helgen og vant til slutt komfortabelt 3-0 på Emirates. London-laget styrket dermed sin posisjonen på toppen av tabellen og leder nå Premier League med fem poeng. Det forspranget vil gjerne Ancelotti beholde.

- For meg er det viktig at Chelsea fortsetter å spille som mot Arsenal, med besluttsomhet og konsentrasjon. Vi vet godt at vi er kapable til å vinne hver kamp, men også at uten den besluttsomheten og konsentrasjon kan vi tape alle kampene, sier italieneren til Sky Sports.

Den tidligere Milan-treneren har fått en strålende start på sin første sesong i England og Chelsea virker nærmest ustoppelige. Men for hovedstadslaget kan det bli viktig å ha opparbeidet en ledelse før januar. Da forsvinner nemlig flere av lagets nøkkelspillere til Afrika-mesterskapet. Didier Drogba, Mikael Essien, Salomon Kalou og John Obi Mikel er alle høyaktuelle for spill for sine respektive lag.

Andre Premier League-profiler som sannsynligvis også «forsvinner» til Afrika-mesterskapet er blant andre Arsenals Emmanuel Eboué (Elfenbenskysten) og Alexandre Song (Kamerun), og Manchester Citys Kolo Touré (Elfenbenskysten),


Personvernpolicy