- Fortjente bedre

<p><strong>Dårlig uttelling:</strong> Everton gikk av bana uten mål eller poeng mot Liverpool, og David Moyes synes laget sitt fikk dårlig betalt. (Foto: Scanpix)</p><p> </p>
Dårlig uttelling: Everton gikk av bana uten mål eller poeng mot Liverpool, og David Moyes synes laget sitt fikk dårlig betalt. (Foto: Scanpix)  

<pEn skuffet David Moyes synes Everton fikk dårlig betalt i derbyet mot Liverpool.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Everton var fullt på høyde med erkerivalene fra Liverpool, men mye ballinnehav og flere gode sjanser resulterte kun i to annullerte scoringer og null poeng for hjemmelaget. Everton-manager Moyes var misfornøyd med hva laget fikk igjen for innsatsen.

- Kampen var tett og jevn, og vi prøvde å gjøre det vanskelig for dem. Det er frustrerende å få igjen så lite for det. De jobbet ekstremt hardt og jeg føler de fortjente mer enn det de fikk, sier Moyes til nettstedet Premierleague.com.

Til tross for klubbens tredje tap på rad var Moyes fornøyd med måten spillerne hans sto opp etter Liverpools nettkjenning, og tidvis spilte ut de røde fra Beatles-byen.

- Spillerne gikk ikke av bana som tapere. Målet som gikk via Yobo tok futten ut av oss. Jeg vet ikke hvor mange ganger Liverpool var inne på vår halvdel før det, men det var sannelig ikke mange. Jeg trodde vi kunne få andreomgangen inn på vårt spor, men dobbeltredninga til Reina snudde det, sa Moyes.