Tilbake i Stabæk

<p><strong>TILBAKE: </strong>Veigar Páll Gunnarsson skal etter det Budstikka erfarer være klar for en ny periode i Bærum. (Foto: Scanpix)..</p>
TILBAKE: Veigar Páll Gunnarsson skal etter det Budstikka erfarer være klar for en ny periode i Bærum. (Foto: Scanpix)..

<pVeigar Páll Gunnarsson er klar for en ny periode i Stabæk.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

OSLO (ABC Nyheter): Veigar Páll Gunnarsson ble i dag presentert i Telenor Arena og islendingen gleder seg til å ta fatt på sin andre periode i den blå drakta.

- Jeg hadde problemer i Frankrike og det var en situasjon som er vanskelig å forklare, sa Páll Gunnarsson på pressekonferansen på Telenor Arena.

- Jeg setter stor pris på at Stabæk ville ha meg tilbake, fortsatte 29-åringen.

Akseptabel pris

Gunnarsson var i flere sesonger en megahit på Nadderud. Nå vil han skyte bæringene til nytt gull i Eliteserien.

- Jeg skal hjelpe Stabæk så godt jeg kan med å ta gullet tilbake, sa Veigar Páll Gunnarsson.

Stabæk og hans franske arbeidsgiver, Nancy, skal ha etter det Budstikka erfarer ha kommet til enighet om en akseptabel sum for den islandske spissen. Han har skrevet under på en treårsavtale.

Islendingen kom til Stabæk i 2004, og var en av klubbens viktigste spillere helt til han dro til Nancy for 15 millioner kroner etter gullsesongen i 2008. Oppholdet i fransk fotball har imidlertid vært preget av liten tillit og begrenset spilletid.

Kobayashi drar

Samtidig som at nyheten om Gunnarsons retur til Stabæk ble kjent er det også klart at Daigo Kobayashi forlater Stabæk. Låneavtalen med japaneren blir ikke forlenget.

– Det stemmer. Vi har gitt beskjed til både spilleren og agenten hans at det ikke kommer til å bli en forlengelse, sier Stabæks sportslige leder, Tom Schelvan, til Nettavisen.

Personvernpolicy