Målløst, men underholdende

Blackburns Ryan Nelson (t.h.) og Stokes Liam Lawrence i duell i lørdagen 0-0-oppgjør. Foto: Scanpix.

<pDet ble målløst på Ewood Park, men det var mange gode muligheter for begge lag da Blackburn og Stoke møttes. </p

BLACKBURN-STOKE 0-0:

(ABC Nyheter) Hjemmelaget fikk en fantastisk mulighet til å ta en tidlig ledelse etter syv minutter, men danske Thomas Sørenson reddet godt på forsøket fra Di Santo.

Stoke kom tilbake med en god sjanse etter 19 minutter. Dean Whitehead lurte offsiden til Blackburn og befant seg alene med keeper, men Paul Robinson gjorde en meget god redning da han kom ut og stoppet Stoke-spilleren.

Minutter før pause var Stoke nære på ny. Liam Lawrence testet skuddfoten fra kloss hold, men igjen var Paul Robinson raskt i aksjon og reddet. Omgangen endte med det målløst på Ewood Park, men Stoke var nærmest.

Gode muligheter

Nærmest var de også i starten på andre omgang. Wilkinson kom seg inn i banen fra høyresiden og skjøt fra 12 meter, men avslutningen føk like utenfor stengene.

Da våknet Blackburn mer til liv og Ryan Nelson prøvde seg på det spektakulære da han dro opp et brassespark som Sørensen måtte ut i full strekk for å avverge.

Minuttet etter var Nzonzi fri i feltet og smalt ballen i stolpen. Det svingte på Ewood Park, men målene var det fortsatt sparsommelig med.

Omgangen ut var Emerton og Samba nære for Blackburn, men ingen klarte å sørge for nettsus og kampen endte 0-0.