Fulham og Bolton delte poengene

Jonathan Greening (t.h.) og Tamir Cohen delte poengene i lørdagens kamp på Craven Cottage. Foto: Scanpix.
Jonathan Greening (t.h.) og Tamir Cohen delte poengene i lørdagens kamp på Craven Cottage. Foto: Scanpix.

<pBolton tok et verdifullt bortepoeng da de holdt Fulham til 1-1. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FULHAM-BOLTON 1-1:

(ABC Nyheter) Bolton ligger fortsatt under nedrykksstreken i Premier League, men tok et viktig bortepoeng mot Brede Hangeland og hans Fulham.

Bolton tok ledelsen etter 34 minutter da Cahill headet ned til Klasnic i feltet. Sistnevnte gjorde en god jobb mot en noe passiv Hangeland, vendte opp og klinket ballen i nettet bak Fulham-keeper Mark Schwarzer.

0-1 sto seg på pause og Fulham var friskere fra start etter hvilen. Blant annet hadde Hangeland et god heading som ble blokkert, og Damien Duff testet Jaaskelainen som vartet opp med en fantomredning.

Hjemmelaget fikk lønn for strevet kvarteret før slutt da Damien Duff satte inn utlikningen. Det holdt seg kampen ut og igjen måtte Bjørn Helse Riise sitte på benken og se at hans argeste konkurrent til en plass i startelleveren scoret for Fulham.

Personvernpolicy