Blir i Fulham til 2013

<p><strong>Populær landslagskaptein:</strong> Brede Hangeland er en av Fulhams viktigste spillere og har nå endelig signert ny kontrakt med London-klubben. (Foto: Scanpix) </p>
Populær landslagskaptein: Brede Hangeland er en av Fulhams viktigste spillere og har nå endelig signert ny kontrakt med London-klubben. (Foto: Scanpix)

<pLandslagskaptein Brede Hangeland har endelig forlenget kontrakten med Fulham. Nå blir han i London-klubben til 2013.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den norske landslagskapteinen har vært koblet til storklubber som Arsenal, Manchester City og Everton det siste året. Nå har Fulhams manager Roy Hodgson tatt grep og signert midtstopperen for de neste fire årene.

- Jeg er overlykkelig for at Brede har fått en velfortjent ny kontrakt med klubben. Han er en ekstremt viktig spiller for klubben og er profesjonell tvers igjennom. Jeg vil også rette en stor takk til direktøren for at dette gikk smertefritt, sier Hodgson i en kommentar til klubbens egen nettside.

Hodgson hentet Hangeland til Fulham i 2008 fra København for 40 millioner kr. Siden har han vært en stor suksess på Craven Cottage og blitt en av Premier League-klubbens viktigste spillere. I fjorårssesongen startet han i 37 av 38 kamper og hjalp laget til sin beste plassering noensinne. I mars 2009 plasserte den britiske avisen Daily Mail Hangeland på 24. plass blant Premier Leagues beste spillere sesongen 2008-2009.

- Jeg er glad for at jeg endelig har signert kontrakten og håper nå at det setter en sluttstrek for månedene med spekulasjoner rundt min fremtid. Jeg har alltid sagt at jeg er fornøyd i Fulham og vil gjøre alt for at klubben skal fortsette fremgangen. Jeg liker også å se den utviklingen som har funnet sted i klubben etter at jeg kom hit, avslutter Hangeland og retter er stor del av æren til manager Hodgson og andre som er involvert i klubben.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus