Stiller ut mennesker i bur

Kledd ut som huleboere vil han tilbringe tid i et tidligere apebur. Foto: Scanpix
Kledd ut som huleboere vil han tilbringe tid i et tidligere apebur. Foto: Scanpix

<pDyrehagen i Warszawa har åpnet en ny utstilling der to frivillige kledd ut som huleboere vil tilbringe tid i et tidligere apebur, for å minne de besøkende om at mennesker også er dyr.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frivillige utkledd som huleboere kikker ut fra et apebur ved dyrehagen i Warszawa. Foto: Scanpix/Reuters.Frivillige utkledd som huleboere kikker ut fra et apebur ved dyrehagen i Warszawa. Foto: Scanpix/Reuters.

Kledd i dyrepels vil en 24 år gammel mann og en 18 år gammel kvinne tilbringe tid med å stelle hverandre, holde et bål i gang og se på besøkende som stirrer inn gjennom sprinklene, sier dyrehagens visedirektør Ewa Zbornikowska til AFP.

- De er veldig stille og rolige. De biter ikke. Og de er opptatt av å se på alle de fremmede som går forbi deres hjem, sier hun.

- Du kan prøve å kommunisere med dem, eller til og med tilby dem mat, la hun til.

Zbornikowska sier prosjektet er et «lekent forsøk på å inspirere folk til å tenke over menneskenes plass i universet».

Utstillingen skal vare frem til søndag og går parallelt med andre begivenheter som fokuserer på livsstilen og vanene til menneskehetens forfedre, deres oppdagelser, samt bildet av dem i det moderne samfunn som illustrert av tegnefilmene om familien Flintstone.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus