Avdramatiserer spilleruro

<p><strong>Avviser spilleruro:</strong> Gary Megson er under sterk press etter flere svake resultater den siste tiden. Nå understreker han at det ikke er misnøyde i spillergruppa. (Foto: Scanpix) </p>
Avviser spilleruro: Gary Megson er under sterk press etter flere svake resultater den siste tiden. Nå understreker han at det ikke er misnøyde i spillergruppa. (Foto: Scanpix)

<pBoton-manager Gary Megson innser at det var feil å gå ut med nyheten om at noen spillere er urolige i klubben.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Megson understreker at uroen ikke er noe stort problem og at han nå kun konsentrerer seg å løfte Trotters ut av nedrykkssumpa. Uttalelsene kom etter tapet mot Blackburn forrige helg hvor han avslørte at enkelte spillere «ødela harmonien» i klubben.

- Det var feil av meg å sette søkelys på denne situasjonen fordi det ikke er noe stort problem. Jeg burde nok ikke ha vært så ærlig. Noen ganger sier du ting som andre plukker opp og gjør til en større sak enn det er, sier han i TeamTalk.

Megson har kommet under sterkt press etter en rekke svake resultater den siste tiden. Direktøren Phil Gartside måtte også ut med en offisiell støtteerklæring til manageren. Ryktene om den manglende harmonien i garderoben kunne de imidlertid gjøre lite med etter Megsons egne uttalelser.


- Jeg kan forstå at folk er misfornøyde hvis de ikke spiller. Når man har en stall på rundt20 spillere og kun 11 kan spille, vil alltid noen klage. Dette er jo også tilfellet i Chelsea som leder ligaen, avslutter Megson.

Personvernpolicy