Massakre-mistenkt tiltalt for massemord

<!--[if gte mso 9]><xml>   Normal  0  21     false  false  false               MicrosoftInternetExplorer4  </xml>&#60;![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>   </xml>&#60;![endif]--> <!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable 	{mso-style-name:"Vanlig tabell"; 	mso-tstyle-rowband-size:0; 	mso-tstyle-colband-size:0; 	mso-style-noshow:yes; 	mso-style-parent:""; 	mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; 	mso-para-margin:0cm; 	mso-para-margin-bottom:.0001pt; 	mso-pagination:widow-orphan; 	font-size:10.0pt; 	font-family:"Times New Roman"; 	mso-ansi-language:#0400; 	mso-fareast-language:#0400; 	mso-bidi-language:#0400;} </style> &#60;![endif]-->Andal Ampatuan Jr., en ordfører mistenkt for mandagens massakre i Maguindanaoprovinsen sør på Filippinene. Foto: Scanpix/AP.
Andal Ampatuan Jr., en ordfører mistenkt for mandagens massakre i Maguindanaoprovinsen sør på Filippinene. Foto: Scanpix/AP.

<pEn filippinsk politiker ble fredag tiltalt for massemord etter denne ukens massakre på 57 mennesker.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Justisminister Agnes Devanadera sier til reportere at påtalemyndigheten har tiltalt Andal Ampatuan Jnr for sju tilfeller av massemord etter drapene mandag i den sørlige provinsen Maguindanao der han er ordfører.

- Han var den som ga instruksen. Han var blant dem som stanset konvoien og han var blant dem som drepte ofrene, sa Devanadera til journalister.

Personvernpolicy