Evertons nedtur fortsetter

NYTT TAP: Louis Saha og Everton slapp inn tre mål i løpet av de første 26 minuttene. Det resulterte i nok et tap. Foto: Reuters

<pHull ledet 3-0 etter en halvtime.</p

(ABC Nyheter): Hull–Everton 3–2.

Skadeplagede Everton fortsetter å slite tungt i Premier League.

I kveld gikk David Moyes’ gutter på et nytt tap, etter en Hull-åpning langt utenom det vanlige.

Det sto hele 3–0 etter en halvtimes spill, takket være scoringer av Stephen Hunt, Andy Dawson og Dean Marney.

Hull-forsvarer Kamil Zayatte tente håpet for Everton etter pause – først med et selvmål, så ved å lage en straffe som Louis Saha satte i mål – men lenger kom ikke gjestene.

Everton står nå med én seier på de syv siste ligakampene, og ligger på 14. plass idet en tredjedel av sesongen er passert. Hull ligger på plassen bak.