Vil tilgi 20-åringen som knuste pepperkakebyen

<p><strong>RASERT:</strong> Daglig leder i Bergen Sentrum, Steinar Kristoffersen, med noen av restene av pepperkakebyen som ble ødelagt natt til søndag. Nå sier Kristoffersen at han vil tilgi 20-åringen som har tilstått ugjerningen. (Foto: Scanpix)</p>
RASERT: Daglig leder i Bergen Sentrum, Steinar Kristoffersen, med noen av restene av pepperkakebyen som ble ødelagt natt til søndag. Nå sier Kristoffersen at han vil tilgi 20-åringen som har tilstått ugjerningen. (Foto: Scanpix)

<pLeder for pepperkakebyen i Bergen vil tilgi 20-åringen som har tilstått hærverket. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi forstår at han angrer seg veldig, og det er et klart forsonende trekk. I pepperkakebyen har vi fokus på alt det positive og vi er like greie her som i Kardemommeby.

- Derfor har vi ikke vært opptatt av at han skal straffes, men jeg vil ha en samtale med gutten, sier leder i Bergen Sentrum, som står bak pepperkakebyen, Steinar Kristoffersen til Dagbladet.no.

Det var tidligere på dagen onsdag at den 20 år gamle mannen tilstod overfor politiet at det var han som hadde rasert pepperkakebyen.

Han skal ha vært beruset da han begikk ugjerningen og ifølge politiet tar han hendelsen svært tungt.

Det skal være tips fra en bekjent av 20-åringen som har ført til tilståelsen.

Les også: Tilstår pepperkakehærverk

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus