Arsenal cruiset videre

<strong>GRUPPEVINNER:</strong> Arsenal slo Standard Liège 2-0 hjemme etter scoringer av Nasri og Denilson, sikret gruppeseieren og avanserte til åttendedelsfinalen i Champions League. Foto: AFP
GRUPPEVINNER: Arsenal slo Standard Liège 2-0 hjemme etter scoringer av Nasri og Denilson, sikret gruppeseieren og avanserte til åttendedelsfinalen i Champions League. Foto: AFP

<pNasri og Denilson fikset seier.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Arsenal–Standard Liège 2–0.

Arsenal er klar for cupspillet i Champions League. Det ble klart etter en enkel seier hjemme mot Standard Liège i kveld.

Samir Nasri og Denilson avgjorde med hver sin scoring før pause.

Det holdt i lange baner for The Gunners, som med de tre poengene sikret seg seieren i gruppe H én runde før slutt. Laget har kun avgitt to poeng på de fem første kampene.

I samme gruppe spilte AZ Alkmaar og Olympiakos 0–0 i kveld. Nå står Olympiakos med syv poeng, tre foran Standard Liège, mens AZ er uten mulighet til å avansere med sine tre poeng.

I gruppe G reddet Stuttgart håpet om åttendedelsfinale da laget slo Rangers 2–0 borte. Men for å avansere må tyskerne slå Unirea Urziceni i siste runde. Den rumenske sensasjonen slo allerede cupspillklare Sevilla 1–0 hjemme i kveld.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus