Meny

Northug sa ja til Red Bull

HAR SIGNERT: Petter Northug har skrevet under en sponsoravtale med energidrikken Red Bull. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Langrennsløperen Petter Northug skrev tirsdag under den mye omtalte private sponsoravtalen med energidrikkprodusenten Red Bull.

– Jeg er stolt av å være en del av Red Bulls sponsorengasjement. De har et spennende program, og vil gi meg muligheter for framtiden.

- De er tradisjonelt en veldig trofast samarbeidspartner mot de personer de inngår avtale med, sier Petter Northug i en kommentar til NTB.

Han er veldig fornøyd med at avtalen endelig kom i mål tirsdag, men ønsker ikke å kommentere saken ytterligere.

Northug vil konsentrere seg om helgens verdenscuprennen i Kuusamo. Sponsoransvarlig i Team Northug, Terje Julusmoen, sier at prosessen tok litt ekstra tid etter flere innspill den siste tiden.

– Derfor gjorde vi nøye vurderinger. I denne prosessen føler vi at skiforbundet har vært en fin sparringpartner, sier Julusmoen til NTB.

Generalsekretær Bård A. Amundsen i Norges Skiforbund er glad for at teamet har kommet fram til en avgjørelse.

– Vi har hele tiden sagt at vi står sammen med Petter om dette, og står 100 prosent bak teamets avgjørelse, sier Amundsen til NTB.

– Vi er lykkelige over det utfallet saken har fått til slutt, og ikke minst glade for å ha en så unik personlighet og framifrå idrettsutøver på laget. Petter og Red Bull er perfekt match. Vi ser fram mot et langt og fruktbart samarbeid, sier Kristian Kjellmann fra Red Bull i en kommentar.

Energidrikken som inneholder koffein, var også lenge forbudt i Norge, men fra i sommer var den å finne i butikkhyllene. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus