Eksklusivt Dylan-intervju

Eksklusivt Dylan-intervju
Eksklusivt Dylan-intervju

<pGatemagasinene Megafon og =Oslo er først ute i verden med Bob Dylans juleintervju. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Intervjuet er viet av Dylan til verdens gatemagasiner gjennom organisasjonen INSP (International Network of Street Papers), skriver =Oslo i en pressemelding.

De to norske gatemagasinene publiserer deler av intervjuet på sine nettsider i dag – mens hele intervjuet blir publisert i de trykte januarutgavene til =Oslo og Megafon, som selges i henholdsvis Oslo og Bergen.

Under tittelen «Til hjertet av julen» snakker Dylan om jul, tradisjoner, mat og sin juleplate «Christmas In The Heart».

Dylan skal gi sine inntekter fra platesalget til veldedige formål.Dylan skal gi sine inntekter fra platesalget til veldedige formål.

Dylan forklarer blant annet hvorfor han har laget en juleplate med klassiske sanger og tradisjonelle arrangementer:

- Det var ingen annen måte å gjøre det på. Disse sangene er en del av livet mitt, akkurat som folk-sangene. Derfor må jeg spille dem riktig, sier Dylan.

Han forteller også at en god julemiddag for ham består av potetmos og saus, stekt kalkun og kålrabi, nepe, biscuit-dressing, maisbrød og tranebærsaus.

Les utdrag av intervjuet på:

www.erlikoslo.no
www.megafon.no

Hele intervjuet, som er oversatt til norsk av Kari Bu, blir å finne i januarutgavene til de to magasinene.

Personvernpolicy