Åpner for å bli i Arsenal karrieren ut

Åpner for å bli i Arsenal karrieren ut
Åpner for å bli i Arsenal karrieren ut

<pArsenal-kapteinen innrømmer at han kunne tenke seg å bli på Emirates karrrieren ut.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den eminente midtbanespilleren kom til Arsenal fra Barcelona som 15-åring og rykter om en tilbakekomst til moderklubben florerer stadig. Nå er det presidentkamp hos den spanske storklubben som igjen har startet spekulasjonene. Tradisjonen tro blir lovnader om spilleroverganger brukt i valgkampen.

I forkant av Champions League-oppgjøret mot Standard Liege måtte Fabregas igjen svare på spørsmål om sin fremtid.

- Ryktene går ikke inn på meg, de har pågått i årevis. Jeg tenker ikke på de, jeg vil ikke tenke på dem fordi jeg er i en stor klubb med et fantastisk lag sier han ifølge Arsenals hjemmeside.

På spørsmål om han kunne tenke seg å bli i Arsenal resten av karrieren svarer han.

- Hvorfor ikke? Jeg har ikke tenkt på det, jeg er bare 22 år. Du vet aldri hva karrieren vil bringe men hvorfor ikke. Jeg er i min syvende sesong her og jeg er veldig glad for å være her. Mer enn noensinne.

Mangelen på titler blir også nevnt som årsak til å bytte klubb, men spanjolen er raskt ute med å påpeke at dette på ingen måte er uoppnåelig for Arsenal.

- Det er sant at vi på slutten av enkelte sesonger har følt at vi ikke har prestert bra nok, men jeg er veldig glad for måten denne klubben fokuserer på å vinne og vi er mer enn kapable til å klare det denne sesongen.

Personvernpolicy