Tiltalt for millionunderslag i politiet

<p><strong>UNDERSLAG:</strong> En 38 år gammel kvinne, skal fra 2003 til 2007 ha puttet pass- og utlendingsgebyr rett i egen lomme. (Illustrasjonsfoto: Scanpix). </p>
UNDERSLAG: En 38 år gammel kvinne, skal fra 2003 til 2007 ha puttet pass- og utlendingsgebyr rett i egen lomme. (Illustrasjonsfoto: Scanpix).

<pEn tidligere ansatt i Vestoppland politidistrikt er tiltalt for underslag av mer enn 1,1 millioner kroner.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gjøvik (NTB): Den tiltalte, en 38 år gammel kvinne, skal fra 2003 til 2007 blant annet ha puttet pass- og utlendingsgebyr rett i egen lomme. Underslaget er det største som Spesialenheten for politisaker noen gang har etterforsket.

– Dette er en meget alvorlig sak. Det er snakk om en betrodd ansatt som vi mener å kunne bevise har underslått et stort pengebeløp, sier juridisk rådgiver Liv Marit Sylliåsen i Spesialenheten for politisaker til VG.

38-åringen avviser at hun har gjort noe galt.

– Min klient har fra første dag stilt seg helt uforstående til disse anklagene, sier kvinnens forsvarer, advokat Jan Aaltvedt.

Det var en kollega i Vestoppland politidistrikt slo alarm om saken i september i fjor. Etter å ha jobbet med saken i to måneder og fått rettens kjennelse på skjellig grunn til mistanke, gikk Spesialenheten til pågripelse av 38-åringen. Kvinnen hadde da sluttet i Vestoppland politidistrikt. (©NTB)

Personvernpolicy