Kan rekke Merseyside-derbyet

<p><strong>Kamp mot klokka</strong>: Steven Pienaar håper å rekke kampen mot Liverpool, men klokka tikker fort sørafrikaneren. (Foto: Scanpix)</p><p> </p>
Kamp mot klokka: Steven Pienaar håper å rekke kampen mot Liverpool, men klokka tikker fort sørafrikaneren. (Foto: Scanpix)  

<pEvertons Steven Pienaar er ventet i trening igjen og håper å rekke lokaloppgjøret mot Liverpool.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Everton har vært svært skadeutsatt hittil i år og har flere nøkkelspillere på den lang skadelista. Steven Pienaar er et av navnene på lista, men sørafrikaneren kan bli klar til det klassiske Merseyside-oppgjøret mot Liverpool kommende helg.

- Steven er den eneste som er i nærheten av å returnere. Forhåpentligvis vil han trene denne uka, og så må vi ta det fra der, sier manager David Moyes til lokalavisa Liverpool Echo.

De blå fra havnebyen går en viktig uke i møte og David Moyes trenger alle de spillerne han kan. Everton spiller kamp allerede på onsdag mot Hull på KC Stadium, og på søndag tar de altså imot Liverpool på Goodison Park. Med seier over Hull tar Everton et foreløpig farvel med bunnstriden og med tre poeng i lokalderbyet mot Liverpool vil de være helt oppe i ryggen på byrivalen.

Personvernpolicy