Babyutstyret stjålet under fødselen

<pMens den vordende pappaen skulle kjøpe seg mat, forsvant bilen som inneholdt både babystol og det nystrikkede babyteppet</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg skjønner ikke at det går an å være så frekk, er konklusjonen fra de nybakte foreldrene. Natt til lørdag ble Lill Beate Moen og Harald Winnberg foreldre til lille Emil som kom til verden etter en langdrygt fødsel. Men den store lykken har fått et skår i gleden. Underveis i fødselen ble nemlig familiens bil stjålet. I den var alt babyutstyret til lille Emil. Dette skriver Adressa.no.

Etter å ha vært på St. Olavs Hospital i Trondheim siden kl 14.30 ønsket Winnberg å skaffe seg litt mat etter midnatt.

- Kiosken ved sykehuset var stengt, så jeg sprang til bilen for å kjøre til bensinstasjonen. Det var lite strøm på batteriet, så jeg slet med å få start. Da jeg endelig fikk start, torde jeg ikke slå av motoren da jeg kom til Shell, i frykt for at jeg ikke skulle få kjørt tilbake til samboeren min etterpå, forteller Winnberg til nettavisen som måtte konstatere at bilen var borte da han kom ut fra bensinstasjonen.

I bilen var både Emils babysete, bagen med Lill Beates skift og toalettsaker og babyteppet som mormor hadde strikket.

Overvåkningskameraene på bensinstasjonen dekket ikke den veggen der Winnberg sto parkert.

- Babystolen sto i baksetet. Jeg lurer på om tyven kikket oppi den for å forsikre seg om at den var tom før han kjørte av gårde. Dette var åpenbart en familiebil. Jeg skjønner ikke at det går an å være så frekk, sier Moen.

Nå håper paret på noen har sett den sølvgrå Toyota Avensis-en (2005-modell) som ble stjålet natt til lørdag.

- Selve bilen er det ikke så farlig med, men alle tingene til babyen vil vi veldig gjerne ha tilbake.


Vis større kart

Personvernpolicy