Ransbom for nordmenn

<pTre unge menn er pågrepet på Nord-Jylland etter å ha forsøkt å rane en blomsterbutikk.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

At målet faktisk viste seg å være en forretning som solgte blomster og gaver, kom, ifølge en ansatt på den aktuelle butikken, som en overraskelse på de norske mennene på 18, 19 og 20 år. Etter å ha sjekket kasseapparatet, forlot de åstedet uten å ta med seg noen verdier. Dette melder NRKs nettutgave.

De tre nordmennene skal ha vært bevæpnet med øks og lekepistol, i tillegg at de var maskert med finlandshetter. De pågrepne skal være fra Sørlandet, nærmere bestemt Mandal og kom til Danmark i en norskregistrert svart Mercedes.

- Innehaveren av blomsterforretningen hadde sett bilen og mennene før de stormet butikken. De tre hadde hetter og våpen, bekrefter vaktleder ved Nord-Jyllands-politiet Frank Liltorp overfor NRK.no.

Liltorp melder at de arresterte er skamfulle over ranet som ikke ble helt vellykket.

- De er ikke spesielt stolte av seg selv.

Butikken som ble forsøkt ranet holder til i Købmandens Handelscenter i Arentsminde på Nord-Jylland og mennene ble anholdt av dansk politi et par mil unna, ved flyplassen i Ålborg. Nordmennene har nå tilstått og blir trolig siktet for ransforsøk i løpet av kort tid.


Vis større kart

Personvernpolicy