Seks mål og ett rødt i thriller

MÅLFEST: Jack Collison scoret et av West Hams mål da laget spilte 3-3 mot Hull i kveld. Foto: AP

<pWest Ham reddet poeng etter Hulls snuoperasjon.</p

(ABC Nyheter): Hull–West Ham 3–3.

Hull og West Ham trengte begge seier for å få pusterom fra den dypeste nedrykkssumpen, men måtte nøye seg med ett hver.

Det ble en thriller på KC Stadium.

Etter at Guillermo Franco og Jack Collison hadde gitt gjestene en tidlig tomålsledelse, tryllet Hull frem en snuoperasjon av de relativt sjeldne.

Et selvmål av Carlton Cole og et mål hver av Kamil Zayatte og Jimmy Bullard (på straffe) sørget for at det sto 3–2 til pause.

Men seierssjansene ble redusert for Hull da Bernard Mendy ble utvist tidlig i annen omgang.

Med ti mot elleve lyktes West Ham å komme tilbake, og Manuel Da Costa sikret poeng med sin utligning etter 69 minutter.

Dermed klatret London-klubben så vidt over nedrykksstreken. Hull er nr. 16 på plassen over.