Robinho klar på lørdag

<p><strong>Klar til kamp</strong>: City venter i det lengste, men håper og tror at Robinho skal slippe til mot Liverpool på lørdag (Foto: Scanpix) </p>
Klar til kamp: City venter i det lengste, men håper og tror at Robinho skal slippe til mot Liverpool på lørdag (Foto: Scanpix)

<pCity-sjef Mark Hughes må vente til 12. time før han tar en avgjørelse, men mye tyder på at Robinho er spilleklar til lørdagens kamp mot Liverpool på Anfield Road.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spørsmålet er om han kommer til å risikere å la den brasilianske superstjernen starte, men høyst sannsynlig kommer han til å starte på benken. Dette skriver lokalavisen Manchester Evening News i dag. Robinho har ikke spilt for Manchester City siden august etter å ha fått en tretthetsbrudd i ankelen under en kamp for det brasilianske landslaget.

Fremtiden hans har vært flittig diskutert i klubben den siste tiden etter at lagkamerat Roque Santa Cruz avslørte at rekordsigneringen åpent hadde flørtet med Barcelona. Robinho har imidlertid insistert på at han eneste fokus om dagen er å spille seg tilbake i lagoppstillingen.

Og mye tyder på at han vil få sjansen til å vise seg frem allerede på lørdag i det som blir årets viktigste kamp så langt for City. Venstrevingen Martin Petrov ble skadet i kneet under landskamp for Bulgaria og er ute til kampen. Dette åpner opp for at manager Mark Hughes kan ta sjansen på Robinho. Petrov og Craig Bellamy har vikariert på plassen i brassens fravær, og det er forventet at waliseren kommer til å starte mot sin gamle klubb.

Med Robinho eller ikke, kommer nok allikevel mesteparten av fokuset i klubben til å være på lørdagens kamp;

- Det eneste vi tenker på nå er Liverpool-kampen og deretter om vi kan få et godt resultat, avslutter Hughes.

Personvernpolicy