Meny

- Snart klar

Tilbake i trening: Villa-fansen kan endelig begynne å se frem til at stjernen Stewart Downing kan debutere for klubben. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stewart Downing har startet treningen og kan endelig begynne å se frem til å debutere for sin nye klubb Aston Villa.

Den 25 år gamle venstrevingen kom til Villa Park fra Middlebrough for 120 mill. kr i sommer, men har ennå til gode å debutere for klubben på grunn av en brukket fot. Nå er endelig Downing skadefri og har returnert til treningsfeltet Bodymoor Heath. Manager Martin O'Neill sier han håper at han skal være spilleklar om en måneds tid.

- Det gleder oss at han endelig er i gang med treningen igjen. Det er enhver spillers verste mareritt å være ute med langvarige skader. Allikevel vil jeg si at Stewart har vært positiv gjennom hele perioden. Nå håper vi ar fremangen fortsetter uten å få noen tilbakeslag, sier O'Neill til Mirror.

Og manageren kan glede seg over flere gode nyheter til helgens bortekamp mot Burnley. Både Emile Heskey og James Collins mistet forrige kamp mot Bolton, men begge er nå skadefrie.

- James Collins er klar, og Emile har en god sjanse til å rekke kampen på lørdag, sier han til Sky Sports, og samtidig avslører at den unge spissen Nathan Delfouneso også vil få sjansen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus