- Jeg fikk flere tilbud

<p><strong>Omsvermet:</strong> David Beckham er fortsatt en populær mann i USA. Nå avslører han at det var flere alternativer da han signerte for AC Milan, men dette var aldri aktuelt. (Foto: Scanpix) </p>
Omsvermet: David Beckham er fortsatt en populær mann i USA. Nå avslører han at det var flere alternativer da han signerte for AC Milan, men dette var aldri aktuelt. (Foto: Scanpix)

<pLa Galaxys midtbanespiller David Beckham avslører at han fikk tilbud fra engelske klubber før han bestemte seg for å gå til AC Milan på lån i januar.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

34-åringen håper å gjenta suksessen fra hans forrige opphold på San Siro slik at han kan spille seg inn på det engelske VM-laget til sommeren. Na avslører den tidligere Manchester United og Real Madrid-stjernen at hans også engelske klubber kom på banen. Tottenham var mest ivrige.

- Det var flere alternativer, men jeg var bestemt på å dra til Milan hvis de ville ha meg. Jeg føler meg faktisk beæret over at de ville ha meg. Det var andre interessenter, men det ble aldri aktuelt, sier han til Sky Sports.

Superstjernen forteller også at han aldri har angret på den overraskende overgangen til den amerikanske ligaen i 2007. I et intervju med den amerikanske avisen Seattle Times sier han det aldri har vært tilfelle.

- Flere kom bort til meg de første måndene og etter det første året og spurte om jeg har angret på avgjørelsen om å spille her. Og de spør meg fortsatt. Men har aldri angret på det. Jeg elsker å spille her. Man vil alltid komme i vanskelig perioder i livet, og da gjelder det bare å bite tennene sammen og komme i gang, forteller han.

Direktør i den amerikanske ligaen MLS, Don Garber kan ikke får rost den engelske supertjernen nok og gir han mye av æren for at ligaen han blitt så populær.

- David er en av hovedårsakene til at Major League Soccer har blitt det den er i dag, en viktig del amerikanernes hverdag, avslutter Garber.

Personvernpolicy